Utoljára megjelenített

email

EMAIL
info@hellomellow.hu


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
30 000 huf feletti rendelés esetén


 

facebook instagramWanderer

Ár 7 406 Ft
Elérhetőség: megrendelésre
Tok típusa:
Telefonkészülék márkája, típusa:
Kivitelezés:
Nettó ár: 6 172 Ft
Termékkód: Wanderer
Gyártó: MYMAME s.r.o.
KS

Az általunk kínált összes telefontokot a partnerünk, a MYMAME s.r.o. készíti kézzel, egyedi technológiát alkalmazva. A telefontokot minden esetben csak a megrendelés leadása után készítik, így biztos lehet benne, hogy az adott tok kizárólag önnek készült. A tejes termák Pozsonyban, Szlovákiában készül, tehát nem Kínai. Nagyon örülünk a pozitív visszajelzéseknek, hogy a tokok nem csak szépek, de kimagasló a minőségük is, és ép ez volt a célunk!
Ütésálló (Tough) kivitel esetén ne aggódjon, ha a telefon nehezen illeszkedik a tokba, nyugodtan nyomja bele erősebbe. Miután belerakta a telefont, megérti miért is van ez így. Minél jobban tapad a tok a telefonra, annál jobban védi azt. A telefonja biztonságban lesz, amit igazolt már több party ember, és a másik rizikós csoport, a kisgyermekes szülők is. A termék újrahasznosítható alapanyagokból készült ami a szívügyünk, ahogy a masina is, amit védeni fog vele.

Mind a Snap, mind a Tough telefonotok rendelhető matt és fényes felületű kivitelben is. A termék megrendelésekor kiválaszthatod a kívánt típust.

Snap telefontok védi a készülékét a karcoktól.
Tough telefontok ütésálló védelmet nyújt a telefonjának.